Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Спорткомплекс у Новиці і амбулаторія у Кадобні. На Калущині тривають будівельні роботи на об’єктах «Великого будівництва»

Переглядів: 459

Сьогодні, 13 квітня, під керівництвом голови Калуської районної державної адміністрації Жанни Табанець відбулася нарада з керівництвом територіальних громад і представниками організацій, які здійснюють будівельні роботи у рамках програми «Велике будівництво».

Розпочинаючи нараду, голова районної державної адміністрації Жанна Табанець повідомила, що попри виклики, пов’язані з поширення пандемії COVID-19, у Калуському районі продовжуються роботи у контексті програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України, повідомляє пресслужба Калуської РДА.

На нараді акцентовано увагу присутніх на питанні завершення будівництва об’єктів та здачі в експлуатацію у поточному році. Зокрема освітні заклади мають бути завершені до початку навчального року. На цьому наголосила Жанна Табанець.

Так, у цьому році мають завершені такі об’єкти соціальної інфраструктури, як спорткомплекс Новицького ліцею, Вишківський ліцей, амбулаторії у Витвиці та Кадобні. Будівництво здійснюється за рахунок коштів з державного бюджету та співфінансування з місцевих бюджетів територіальних громад.

Жанна Табанець закликала керівників громад вчасно здійснити співфінансування об’єктів, щоб ті були завершені у зазначені терміни. Зі свого боку керівництво райдержадміністрації буде здійснювати щотижневий контроль за станом виконання будівельних робіт.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуський район велике будівництво об'єкти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: