Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Мінсоцполітики роз’яснює, як безробітні можуть отримати субсидії

Переглядів: 970

Міністр соціальної політики України Андрій Рева розповів, як безробітні можуть отримати субсидії. Відео-звернення керівника відомства опубліковано на сайті Мінсоцполітики.

За його словами, для призначення субсидії безробітному потрібно сплатити єдиний соціальний внесок за три місяці, за які беруться доходи для розрахунку розміру субсидії, повідомляє "ДТ".

"Для "зимової" субсидії соціальний внесок повинен бути сплачений за будь-які три місяці 1-2 кварталів 2018 року до моменту подачі документів в управління соціального захисту", - сказав міністр.

"Якщо Вас змушують підписати річний договір на сплату ЄСВ, посилайтеся на статті 10 Закону України "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", - пояснив Рева.

Також зазначалося, що поки невідома точна кількість одержувачів субсидій. Сьогодні - в неопалювальний період - їх отримують 3,2 млн домогосподарств. Деяким субсидії були перепризначені автоматично, частина звернулася за ними вже за новими правилами, починаючи з травня.

Міжвідомчу робочу групу для підготовки монетизації субсидій очолив Степан Кубів.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: