Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ніч у регіонах: найгарячіше було на сході і півдні України

Переглядів: 253

Уночі 19 березня російські окупанти продовжили нещадно обстрілювати Луганську, Донецьку, Миколаївську та Сумську області, дещо зменшилась кількість ворожих обстрілів на Харківщині та Чернігівщині. 

Відносно спокійно ніч минула у Кіровоградській, Дніпропетровській, Запорізькій, Рівненській, Волинській, Вінницькій, Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Черкаській, Львівській, Полтавській, Чернівецькій, Івано-Франківській та Одеській областях, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Українську правду».

Водночас на Київщині повітряна загроза та загроза ракетних ударів була майже всю ніч. Під активним та не прицільним вогнем загарбника – Ірпінь, Мощун, Гостомель, Ворзель, населені пункти Макарівської громади. Найбільш страждає цивільна житлова забудова та інфраструктура. У селі Нові Петрівці – загоряння на сміттєзвалищі.

Чернігівщина. Було кілька повітряних тривог за вечір і ніч, тривали оборонні бої за Чернігів. Кількість обстрілів міста за добу зменшилась.

Сумщина. Російські окупанти обстрілювали з артилерії Охтирський та Сумський райони. Збитки встановлюються. В селах під кордоном, куди позаходив ворог, триває терор і геноцид місцевого населення.

Житомирщина. Ніч була неспокійною, лунали повітряні тривоги. Ворог наніс авіаудар у смт Народичі, зруйновано складське приміщення.

Харківщина. Спроби оточити Харків тривають, але ЗСУ тримають позиції, кількість обстрілів цієї ночі зменшилась. Тривають бої на Ізюмському напрямку. 18 березня через обстріли не запрацював гуманітарний коридор.

Луганщина. Унаслідок потужних обстрілів російською армією Сєвєродонецька, Рубіжного, Привілля, Кремінної 18 березня пошкоджено близько 54 об’єкти. Із них – 19 багатоквартирних та 19 приватних житлових будинків, два заклади охорони здоров’я. За добу щонайменше 4 людини загинули і 10 отримали поранення. Без газопостачання перебувають 23 населених пункти повністю. Знеструмлені 38 населених пунктів.

Донеччина. Ніч була складною. Ворог наступав на Мар'їнку. Тривали постійні обстріли по населених пунктах Авдіївка, Очеретине. По Верхньоторецьку окупанти нанесли авіаудар. Інформація по загиблих та постраждалих наразі відсутня.

Миколаївщина. Ніч була неспокійна. У Миколаївській області вночі лунала повітряна тривога. Снігурівку обстрілювали "Градами". Даних про загиблих і постраждалих наразі немає.

Херсонщина. Херсонщина потерпає від ворожої окупації з усіх напрямків. В області більше 70 населених пунктів залишаються без електропостачання – це майже 50 тисяч громадян. Стільки ж користувачів вже значний час не мають води.

 

Схожі матеріали за тегами: регіони обстановка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: