Нехай сьогодні буде саме той день, коли дієта відійде на другий план, а на перший план вийдуть солодкі сирні кільця.
Інгредієнти: для заварного тіста: молоко – 500 мл; цукор – 20 г; сіль – 2 щіпки; вершкове масло – 225 г; борошно – 275 г; яйця – 5 шт.; дя крему: сир 5-9% – 250 г; вершки 33% – 200 мл; цукрова пудра – 50 г.
Спосіб приготування: у сотейнику/каструлі з'єднайте молоко, цукор, сіль і вершкове масло, поставте на вогонь до повного розчинення масла, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на storinka.com.ua.
Зменшіть вогонь до середнього і додайте просіяне борошно. Заварюйте тісто протягом 5 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. На дні сотейника має вийти невеликий наліт. За консистенцією нагадуватиме картопляне пюре.
Перекладіть тісто в глибоку миску, дайте йому трохи охолонути і почніть збивати на мінімальній швидкості, поступово по одному додаючи яйця. Тісто має вийти в міру тягучим.
Перекладіть тісто в кондитерський мішок з насадкою, на деко з пергаментом викладіть кільця.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці 20-25 хвилин.
Для крему розітріть сир з цукровою пудрою ложкою. Окремо збийте холодні вершки. По ложці додавайте сир у вершки і збивайте до однорідності. Перекладіть крем у кондитерський мішок.
Кожне охололе кільце розріжте навпіл, викладіть усередину крем. Поставте на кілька годин у холодильник.