Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учителів хочуть провакцинувати до початку навчального року

Переглядів: 575

В Україні щеплення від коронавірусу всім працівникам освіти хочуть зробити до початку нового навчального року у вересні.

Міністерство охорони здоров'я планує зробити щеплення від коронавірусу всім працівникам освіти до початку нового навчального року у вересні.

Про це під час години запитань до уряду у Верховній раді 5 березня повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише «Слово і діло».

 «Те, що стосується педагогів, ми повинні це зробити (вакцинувати - ред.) до початку нового навчального року. Так ми і плануємо робити», – сказав він.

Глава МОЗ уточнив, що за умови ввезення достатньої кількості вакцин в Україну, вакцинація буде розвиватися за каскадним принципом: більш пізній етап кампанії може початися в період, коли ще не закінчився попередній.

Нагадаємо, раніше головний санлікар Віктор Ляшко пояснив, чому вчителі не можуть записатися в чергу на вакцинацію через «Дію». За його словами, в цьому немає потреби. Згідно з дорожньою картою вакцинації, їм зроблять щеплення мобільні бригади медиків прямо в школах.

Нагадаємо, що вакцинація в Україні розпочалася 24 лютого. Щеплення отримали вже понад 12 тисяч українців.

 

Схожі матеріали за тегами: Учителі вакцинація МОЗ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: