Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Учні поскаржилися на ЗНО з англійської мови

Переглядів: 900

Український центр оцінювання якості освіти, який регулює проведення Зовнішнього незалежного оцінювання, надав роз’яснення щодо результатів ЗНО з англійської мови, що пройшло 1 червня. Після тестування школярі з десятків міст України поскаржилися на погані умови його проведення.

Про це йдеться на сторінці УЦОЯО у Facebook, пише «Слово і Діло».

Учні та їхні батьки висловилися щодо проблем з частиною аудіювання під час тестування з англійської мови. Більшість скарг надійшло через погану якість звуку, нерозбірливу вимову та застарілу техніку, на якій було ледве чутно розмову.

Скарги щодо неякісної частини аудіювання під час тестування з англійської надійшли з Києва, Київської області, Львова й області, Хмельницького, Тернополя, Умані, Ужгорода та інших міст.

В УЦОЯО зазначили, що цього року тестування з іноземної мови вперше мало обов’язкову складову – аудіювання. Тест у такому форматі, для такої кількості учасників проводився вперше і дійсно був складним як для учасників оцінювання, так і для організаторів.

Враховуючи невдоволення, в Центрі відразу запевнили, що максимальні 200 балів отримає не той учень, який виконав вірно усі завдання тесту, а той, хто набере серед усіх найбільшу кількість балів. Крім того, експертна комісія Центру ретельно вивчає завдання тесту, його характеристики і після цього лише встановлює поріг «склав/не склав».

Схожі матеріали за тегами: ЗНО англійська скарги

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: