Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Укрпошта закуповує майже дві тисячі автомобілів для пересувних відділень

Переглядів: 583

24 грудня 2020 року Укрпошта оголосила про тендер на закупку 1850 автомобілів для реалізації проєкту «Пересувні відділення» у 2021 році.

До кінця 2021 року 1850 нових авто мають забезпечити понад 11 млн жителів сіл, з населенням до 2 тис. чоловік, 100% сучасних послуг: можливістю отримувати доставку до дверей, замовляти ліки та дрібну побутову техніку в інтернет-магазинах, сплачувати комунальні платежі тощо. Нові авто доставлятимуть цивілізацію жителям 17 областей, які наступного року закінчать процес автоматизації Укрпошти.

Закупівля нових автомобілів стала можливою завдяки кредиту ЄБРР у 63 млн євро, які Укрпошта витратить на розбудову інфраструктури. Тендер опубліковано на сайті електронних закупівель ЄБРР.

«Міжнародний майданчик ЄБРР дозволяє долучити до участі у тендері широке коло учасників та створити потужну конкуренцію на торгах. Ми сподіваємось отримати пропозиції від усіх відомих виробників машин такого формату та обрати варіант, який повністю відповідає технічним вимогам та зможе запропонувати весь спектр робіт з обслуговування за найкращою ціною. Першу поставку машин ми плануємо на червень, щоб до кінця 2021 року нові авто привезли 100% сучасних послуг у домівки українців», - зазначив Олександр Наход, заступник генерального директора з закупівель Укрпошти.

Серед основних вимог до пропозицій: повний комплект необхідного дообладнання (повноцінна робоча зона, сейф, GPS, відео регістратор тощо), гарантія та технічне обслуговування у 17 областях, а також ряд вимог до самої автівки, які було сформовано на базі майже двох років пілотного проєкту в Чернігівській області. Нагадаємо, що у 2020 році Укрпошта підписала договір фінансового лізингу з ПУМБ про закупівлю 500 автомобілів Fiat Doblo Maxi для пересувних відділень вартістю майже 8,5 млн євро.

При цьому попередньо було проведено тендер на платформі Prozorro для вибору моделі та постачальника автівок, щоб забезпечити повну прозорість процесу закупки. Всі закуплені 500 автівок вже працюють на поштових маршрутах.

 

Схожі матеріали за тегами: Укпошта авто пересувні відділення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: