Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Зимову» субсидію розрахують на початку жовтня

Переглядів: 1106

За тиждень в Україні розпочнеться процес розрахунку розміру зимової субсидії.

Нагадаємо, субсидії призначається на рік - з травня до травня наступного року. Її розмір розраховується окремо на літній період, окремо на зимовий - виключно на основі доходів «прописаних» з числа фактично проживаючих в помешканні осіб, повідомляє «Урядовий портал».

Якщо допомогу в травні призначено, то у жовтні її розмір автоматично розрахують на новий опалювальний сезон.

Жодних документів субсидіантам повторно подавати не потрібно.

Як поінформували в головному управлінні статистики в області, у січні-серпні 2017 року за субсидіями для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг звернулось 250,5 тис. домогосподарств краю, що у 2,1 раза більше, ніж за відповідний період попереднього року.

Загальна сума субсидій, призначених домогосподарствам для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг у січні-серпні поточного року становила 164 млн грн (у січні-серпні 2016 року – 137,5 млн грн), з неї у міських поселеннях – 67 млн грн, у сільській місцевості – 97 млн грн.

Середній розмір призначеної субсидії у розрахунку на одне домогосподарство у серпні 2017 року збільшився порівняно з відповідним періодом минулого року на 2,3% і становив 136 грн.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: субсидія уряд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: